Duurzaamheid

In een wereld waar traditionele energiebronnen steeds schaarser worden, is duurzaamheid geboden. Energiebesparing en gebruik maken van alternatieve bronnen als zon en wind worden daarbij steeds belangrijker. Ook voor particuliere huishoudens. Als gecertificeerd STEK partner draagt EKI Hoorn graag zijn steentje bij aan een duurzame samenleving. Niet alleen door emissiepreventie bij onze koudetechniek, maar ook als leverancier van diverse duurzame aansluitingen en installaties.

Zonnepanelen

Maak van uw dak uw eigen energie-opwekker! Met zonnecollectoren op uw dak slaat u twee vliegen in een klap. Het is goed voor het milieu en door volledig in uw eigen energievoorraad te voorzien, bespaart u jaarlijks veel geld.  Wij plaatsen desgewenst de gehele installatie op en in uw huis.

Laadpalen

Een eigen laadpaal voor uw hybride auto of elektrische fiets is tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. EKI Hoorn maakt deze aansluiting exact op de plek bij of aan uw huis, waar u dat het beste uitkomt.

Luchtwarmtepompen

Luchtwarmtepompen zijn de woonhuisverwarming én –koeling van de toekomst. Het systeem maakt gebruik van energie buiten uw woning om de leefruimtes en het douchewater in huis te verwarmen of te koelen en is geschikt voor elk formaat woonhuis.

Kiest u ook voor duurzaamheid en bent u geïnteresseerd in onze werkzaamheden op dat gebied? Neem voor vrijblijvende informatie contact op via info@eki-hoorn.nl of bel naar 0229 – 50 77 45.