Over ons

Met bijna 20 jaar elektrotechnische ervaring besloten oud-collega’s en inmiddels zelfstandig ondernemers Joeri Stroop (Stroop Elektrotechniek) en Mertijn Kool (Merko Techniek) in 2014 de professionele handen ineen te slaan en zodoende beter toegerust te zijn, om op elektrotechnisch gebied nieuwe mogelijkheden voor hun opdrachtgevers te realiseren.

Veelzijdig elektrotechnisch bedrijf

Dit resulteerde in het bedrijf EKI Hoorn VOF, een veelzijdig bedrijf voor Elektro- en Klimaatinstallaties met een leidende rol in de elektrotechnische koeltechnische sector. Ons bedrijf is gevestigd in Hoorn, maar ons werkgebied strekt zich uit in heel Noord-Holland en zelfs tot aan Utrecht en Den Haag.

Afspraken nakomen

EKI Hoorn staat voor professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit en innovatie. Als een echt Noord-Hollands bedrijf staan wij met beide benen op de grond. Wij houden van hard werken en afspraken nakomen. Met onze uitgebreide kennis en ervaring, maar ook gevoel voor service en advies weten wij altijd de best passende oplossing op het gebied van elektrotechniek voor onze klanten te realiseren.

Erkend installateur

Het bewijs van onze kwaliteit en betrouwbaarheid uit zich in het KvINL erkend installateurschap, lidmaatschap van Uneto-VNI en zowel BRL100 ( f-gassen) als KNX gecertificeerd partnerschap.

Uneto VNI Partner KNX KvInl